Cikkek Kérdezzen

Vélemények

Betegeink írták rólunk…

Ebben a rovatban olyan véleményeket olvashat, melyeket betegeink írtak rólunk. Megosztják velünk tapasztalataikat, élményüket a betegellátással és a kezeléssel kapcsolatosan. Ha Ön is szeretne írni rólunk néhány sort, azt megteheti a következő oldalon: Kapcsolat »

Nagyon tartottam a fogászati beavatkozástól, mivel elég sok helyen jártam és sok rossz tapasztalatot szereztem. Internet segítségével találtam rá a SwissDent-re és más fogászatra, ahová el is mentem megbeszélésre. Az emberhez való hozzáállás alapján választottam, aminek nagyon örülök, hiszen megtaláltam a csapatot, akiknek segítségével leküzdöttem a félelmemet úgy, hogy altatni sem kellett. Kedvesek, törődnek az emberrel és az ár is elfogadható, megfizethető. Köszönök mindent a dr. Úrnak és asszisztensének!

Molnár Judit (Nagycenk)

Sajnos eljött az idő, mikor el kellett döntenem teljesen tönkrement fog helyére milyen pótlási formát, megoldást válasszak. A SwissDent Medical Center szakemberének véleményét kértem ki. Aki egy kivizsgálás, majd ezt követő röntgen után elmondta a lehetőségeket. Szerencsés vagyok, mert implantációval ill. „hidas” megoldással is lehetséges az elveszített fog pótlása. Az egyes előnyök-hátrányok összevetését követően én az implantációra voksoltam. Szerettem volna elérni az ép fogak és csontozat teljes mértékű megóvását. Azt hiszem természetes, hogy volt bennem izgalom a beavatkozás előtt. De teljesen fájdalommentes beavatkozást egy gyors röntgen felvétel követett, majd a szükséges pihenés. Műtét napján még enyhe fájdalmat éreztem, de ezt követően a pár napos duzzanattal kellett megbarátkozni. Fontosnak tartom a szakember tanácsainak betartását a kezelést követően is. Folyamatos a kapcsolat tartás orvos és páciens között, így a kontrollra már tünet- és panaszmentesen érkezhettem egy hét után.

V.J.

Egy barátom ajánlására kerestem fel a SwissDent Fogászatot. Az első benyomás alapján barátságos rendelőben, mint később kiderült mindig jó a hangulat. Az állapotfelmérés után különböző megoldásokra kaptam árajánlatokat a több éves foghiányok pótlására. Ezek közül a drágább, de szerintem mindenképpen jobb, végleges megoldást jelentő implantálást választottam. Most már tapasztalatból mondhatom, hogy sem az implantálástól, sem a sinus-lifting műtéttől (az arcüreg csontfelépítéses megemelése) nem kell félni. Dr. Sebestyén-Teleki István személyében egy higgadt, kiegyensúlyozott és munkájára igényes embert ismertem meg. Köszönöm Dr. Sebestyén-Teleki Istvánnak és asszisztensének a figyelmességet és az alapos, precíz munkát. Bátran merem ajánlani őket mindenkinek.

Tóth András (Sopron)

Féltem a kezeléstől, de pozitívan csalódtam, amikor még az injekciótű sem fájt és a kezelésből pedig semmit sem éreztem. Tengermély tisztelet a csapat előtt!

P.L.