fbpx
Deutsch
Koronavírus blog

Sürgősségi fogászati ellátás

A jelenlegi helyzetre való tekintettel 2020.03.16. 9:00 órától a betegellátás során a következő intézkedéseket és korlátozásokat fogjuk érvényesíteni:

Határozatlan időre csak sürgősségi fogászati ellátást nyújtunk. Ez ügyben megkérjük a kedves pácienseinket telefonon vagy emailben jelezzék panaszukat, hogy együtt meg tudjuk beszélni a kezelés szükségességét. Akkor is érdeklődjön, ha már korábban kapott időpontot, a Magyar Kormány vészhelyzet elrendelése (2020.03.11.) előtt.

Minden páciensnél kezelés előtt megmérjük a testhőmérsékletét és ezt dokumentáljuk. Az erre alkalmas érintésmentes lázmérő segítségével feljegyezzük mindenki testhőmérsékletét. A fogászati kezelést csak akkor áll módunkban megkezdeni, amennyiben nem tapasztalunk testhőmérsékleti eltérést.

Megkérjük – amennyiben nem szükséges – ne jöjjön kísérővel és az előre egyeztetett időpontra csak és kizárólag akkor jöjjön, ha ezt előzetesen telefonon megbeszéltük.

Csökkentjük a nyitvatartási napokat. A betegellátás a fenti formában létrejöhet, a nyitvatartási időn belül, előre egyeztetett napon. Erről is megkérjük facebook oldalunk vagy telefonon tájékozódni szíveskedjenek.

Két egymást követő beteg között 30 perc pufferidőt rendelünk el. Ez amiatt szükséges, hogy ne tartózkodjon egyszerre több beteg a váróteremben valamint hogy el tudjuk végezni a szükségszerűen fokozott higiéniai előírásokat.

Megköveteljük a kézfertőtlenítést pácienseink részéről is. Mi magunk is természetesen az előírásoknak megfelelően járunk el, viszont megkérjük a kedves pácienseket, hogy használják a váróteremben kihelyezett fertőtlenítőszert érkezéskor és távozáskor.

Védőplexit használunk a védőmaszk fölött. Ez elsőre drasztikusan néz ki, de jobb védelmet nyújt a sima védőmaszknál (szájmaszk).

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a fenti intézkedések nem csak a magunk, hanem az önök és családjuk valamint a köz érdekeit és védelmét szolgálja. Köszönjük a megértést.

Sopron, 2020.03.14.

A SwissDent képviseletében

Dr. Sebestyén-Teleki István

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom
Privacy Policy